At least 1 year at the same position in a restaurant.
Experience working in the food service industry or restaurant management.
Strong leadership skills and the ability to work efficiently under pressure.
Sharp critical thinking skills and the ability to identify and address issues quickly.
Flexibility and willingness to work flexible shifts, including weekends and holidays.
High sense of responsibility and commitment to providing the best experience for customers.
Be lluent in English to communicate with customers.
- Competitive salary and benefits
- Professional working place
- Honesty Co-workers
- High promotion opportunities
We are currently seeking an energetic and dedicated candidate to fill the position of Shift Supervisor at our restaurant. In this role, you will play a crucial role in maintaining and enhancing the quality of our services while creating conducive conditions for employees to showcase their abilities and potential. We are looking for a candidate with a positive, motivating attitude who can drive and encourage the team, along with sharp critical thinking skills and a strong sense of responsibility.
The main duties and responsibilities include:
The Coffee House là chuỗi Cà Phê được thành lập năm 2014, với gần 150 cửa hàng trải ở gần 20 tỉnh thành ở Viet Nam, hướng đến đối tượng phục vụ là đa số là giới trẻ.
Đầu năm 2023 The Coffee House cho ra đời nhánh Signature By The Coffee House, chính thức khai trương tại trung tâm thương mại Crescent Mall, Nguyễn Văn Linh, Quận 7. Quán chuyên phục vụ cà phê đặc sản (specialty coffee) và món ăn đa bản sắc (fusion food) lấy cảm hứng từ trà và cà phê, không gian cảm hứng với phần bài trí hành trình cà phê đặc sắc, làm nên một cuộc hẹn tròn đầy.
SIGNATURE by The Coffee House mang đến một menu phong phú các món ăn được chế biến theo xu hướng fusion, kết hợp những món Việt với phong cách Âu, hoặc những món Âu được pha trộn theo hương vị phù hợp với khẩu vị Việt. Đặc biệt, các món ăn được nâng cấp để đi cùng (food pairing) với các món uống từ trà hoặc cà phê đầy sáng tạo như ướp bằng gia vị chiết xuất cà phê, xông khói thực phẩm với lá trà, thậm chí tận dụng trà Hibiscus làm nước sốt… để tạo ra những biến tấu thú vị, mang đến cho người thưởng thức những trải nghiệm mới.